РИБНЕ ФІЛЕ У СМЕТАНІ З ГРИБАМИ ТА ГОРОШКОМ
КОЛИ ПІШЛА КУПИТИ ХЛІБ, А ПОВЕРНУЛАСЬ З НОВИМИ ТУФЛЯМИ
З новими туфлями та нашою сметанкою вечеря смачна і без хліба
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Філе червоної риби
500 г
-
Гриби (печериці)
200 г
-
Зелений горошок
100 г
-
Сметана
200 г
-
Цибуля
1 шт.
-
Болгарський перець
1 шт.
-
Сушені - часник, прованські трави
по 1 ч. л.
-
Сіль та перець
за смаком
-
Інструкція приготування
- Приготувати сметанну заправку: цибулю, печериці, болгарський перець та горошок обсмажити до золотистого кольору. Додати сметану, сіль та трави, тушкувати на помірному вогні 5-7 хв.
- Половину сметанною заправки викласти на дно форми для запікання, зверху викласти рибне філе. Покрити рибне філе рештою сметанної заправки.
- Запікати в розігрітій духовці 25-30 хв до готовності.